Samen met Woonzorg wordt gewerkt aan een nieuwe (digitaal) Toolkit voor huurders en huurderscommissies. U vindt hier in de eerste helft van 2022 artikelen die voor u van belang zijn bij het uitvoeren van uw taak als lid van de huurdersscommissie van uw complex. Ook zult u hierin uitgebreide informatie vinden over het belang van een huurderscommissie en het oprichten daarvan.

Intussen verwijst het bestuur van het LHP u graag naar het boekje van de Woonbond: "Een huurdersorganisatie oprichten, hoe doe je dat?" Dit boekje is te bestellen via de Woonbond. https://service.woonbond.nl/shop

Via de link komt u op de webshop van de Woonbond. Indien u een huurderscommissie op wil richten en u woont in een complex van Woonzorg, dan kunt u het boekje ook gratis opvragen bij het LHP. Het bestuur van LHP vraagt u, vriendelijk om dit verzoek te richten middels een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het feit dat u graag het boekje van de Woonbond wilt ontvangen "Een huurdersorganisatie oprichten, hoe doe je dat?" Bellen naar ons informatienummer mag natuurlijk ook. 

Wij zullen u ruim van te voren informeren over de verschijnings datum van de nieuwe Toolkit.

toolkit