Er is een commissie bezig met een nieuw informatieboek voor Huurders Commissies. U vindt hier in de eerste helft van 2021 artikelen die voor u van belang zijn bij het uitvoeren van uw taak als lid van de huurdersscommissie van uw complex.

Het LHP hoopt u hiermee een handvat aan te reiken voor het functioneren van uw commissie. Naast voor u belangrijke wetsartikelen vindt u ook artikelen die van belang zijn voor een goed functionerende huurdersscommissie. De verschillende overeenkomsten zijn als bijlage toegevoegd. Het LHP heeft gekozen voor een losbladig systeem zodat nieuwe informatie steeds kan worden vervangen. Tot voor kort was dit de inhoud van de rode map.

Het bestuur van het LHP verwijst u graag naar het boekje van de Woonbond: "Een huurdersorganisatie oprichten, hoe doe je dat?" Dit boekje is te bestellen via de Woonbond. https://service.woonbond.nl/shop

Via de link komt u op de webshop van de Woonbond. Indien u een huurderscommissie op wil richten en u woont in een complex van Woonzorg, dan kunt u het boekje ook gratis opvragen bij het LHP. Het bestuur van LHP vraagt u, vriendelijk om dit verzoek te richten middels een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van het feit dat u graag het boekje van de Woonzorg wilt ontvangen "Een huurdersorganisatie oprichten, hoe doe je dat?" Bellen naar ons informatienummer mag natuurlijk ook. 

 

Informatieboek

Huishoudelijk Reglement 2017

Reglement Bewonerscommissies 2021 

Samenwerkingsovereenkomst

Verhouding bewonerscommissie (-vereniging) en activiteitencommissie

Bijlage II Statuten en Huishoudelijk Reglement

Bijlage III Reglement bewonerscommissie

Bijlage IV Taakomschrijvingen

Bijlage V Standaard voorbeeld afrekening Servicekosten

Bijlage VI Uitleg berekening kosten beheer

Bijlage VII Klachtenprocedure

Bijlage VIII Verhouding Bewonerscommissie (-vereniging) & Activiteitencommissie